Kuringen Bryggehotell og området rundt byr på mange spennende og morsomme aktiviteter og fantastiske turområder.  Det er ingen grunn til å kjede seg!

Lei badstua og ha den helt for deg selv!

Minimum Kr 400,- opp til 4 pers.

50,- pr pers etter minimumspris

 

Etter en kald dupp i sjøen, med bobblende endorfiner i kroppen, er det fantastisk å kunne sette seg inn i ei varm badstue, og nyte utsikten over Kuringvågen.

Badstua fyres opp på annonserte tidspunkter, eller du kan leie den til deg selv og gjengen din, om du ønsker.

Bading og badstueflåte 

824AB006-2D1C-4E45-8578-CD25A19FCCCE_edi
Rappelering
Fosen Aktiv har lagt til rette for rappelering ned en ca.10 meter høy fjellvegg ved Kuringen. Kom og prøv på annonserte tidspunkt!
Harbakhula ligger, som navnet tilsier, på Harbak. Dette er en naturlig huleformasjon, hele 130 meter dyp, og en av Midt-Norges største huler. Turen opp tar ca.20 min, og på toppen har du nydelig utsikt over havet og skjærgården. Er du ekstra eventyrlysten kan du ta med hodelykt og gå på oppdagelsesferd innover i hula.

        TUR TIL       

   HARBAKHULA

Vi er heldige som kan skryte på oss å både ha vårt eget lokale bryggeri, og vårt eget lokale destilleri, nemlig Stokkøya Bryggeri og Granskauen Destilleri. Ønsker dere en tilrettelagt ginsmaking eller ølsmaking, samt få litt ny kunnskap om gin eller øl, så ta kontakt. Vi tilrettelegger for grupper på 6-20 personer.

www.granskauen.no

www.facebook.com/granskauen/

www.facebook.com/Stokkøy-Bryggeri-As-537115406447254/

Gin eller ølsmaking?

En kort kjøretur, eller sykkeltur, unna ligger Stokkøya sjøsenter og Strandbaren. Vel verdt et besøk. Alltid gode blåskjell på menyen, og Hosnasand er et vakkert supplement til maten.

www.stokkoy.no

Lunsj eller middag

på Strandbaren

Kajakk eller SUP
Vi har tre kajakker med glassbunn og ett SUP-brett tilgjengelig. En fantastisk måte å se naturen på! Gratis utlån for hotellets gjester

På fjelltoppen Jultyven i Stokksund ruver Venæs-støtta. Bautaen ble reist på stedet hvor Tryggve Venæs hoppa utfor stupet, i flykt fra tyskerne i 1944.

 

En fin fottur, ca.30 minutters gange til toppen fra parkeringsplassen. Fantastisk utsikt mot Stokken og Harbakfjellet.

TUR TIL
VENÆS-STØTTA

Aktivitetsløype tilrettelagt av Fosen Aktiv, med ulike oppgaver og poster i nærområdet.

 

Fin aktivitet for større grupper, eller som teambuilding. Ta kontakt for mer info og pris.

Leie båt
Kajakk eller SUP
Vi har tre kajakker med glassbunn og ett SUP-brett tilgjengelig. En fantastisk måte å se naturen på! Gratis utlån for hotellets gjester